Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Glomfjord

Finn beste pris på bilutleie i Glomfjord ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Glomfjord. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Glomfjord guide

Bilutleie Glomfjord

Leiebil Glomfjord

Glomfjord er et tettsted i Meløy kommune i Nordland med 1193 (2012) innbyggere. Det er omgitt av høye, bratte fjell der det ligger ved Kystriksveien innerst i den 18 kilometer lange Glomfjorden like nord for Svartisen.

Glomfjord Alpinsenter er et av Nordlands største alpinsenter og har blitt omtalt som «en av Norges bortgjemte perler for frikjøring». Det går stolheis til Øvre Glomvatnet under Glombreen i nord, og gondolbane fra Fykanvatnet i øst til Nedre Navervatnet. Ved Fykanvatnet utenfor sentrum ligger et helleristningsfelt med 17 ulike helleristninger som er 4000, 5000 år gamle. Nærheten til Svartisen er et viktig trekkplaster for Glomfjorden.

Industri er en viktig næring for tettstedet, og de fleste bedriftene ligger i Glomfjord industripark. Yara produserer bl.a. mineralgjødsel og kalksalpeter, og Scan Wafer produserer silisiumskiver til solcellepaneler. Statkraft og også en viktig bedrift i området.

I september 1942 var Glomfjord Kraftverk arena for sabotasjeaksjonen «Operasjon Muskedunder». Etter aksjonen ga okkupasjonsmakten opp utbyggingen av aluminiumsverket i Glomfjord. Av gruppen på tolv sabotører fra England, Canada og Norge ble åtte tatt av tyskerne like etter aksjonen, og de fleste overlevde ikke krigen. I 1995 ble en bauta som markerer hendelsen avduket ved kraftverket.

Bodø lufthavn er den nærmeste lufthavnen av størrelse og ligger 140 km lenger nord. Mo i Rana lufthavn ligger 60 km lenger sør.