Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Gjøvik

Finn beste pris på bilutleie i Gjøvik ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Gjøvik. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Gjøvik guide

Bilutleie Gjøvik

Leiebil Gjøvik

Gjøvik er en by og kommune i Oppland som ligger rundt 120 km nordvest for Oslo på vestsiden av Norges største innsjø, Mjøsa. Tettstedet Gjøvik har 19 261 innbyggere (2012).

Byen vokste i stor grad opp rundt de arbeidsplassene som ble etablert etter at Gjøvik glassverk kom i 1807. Jordbruk er en viktig næring i kommunen mens næringsmiddelindustri, grafisk industri og trevareindustri dominerer industrien. Nærheten til Mjøsa er sentral og hjuldamperen Skibladner går både charter- og rutetrafikk om sommeren.

Gjøvik gård er en viktig kulturinstitusjon i kommunen. Det finnes papirer på gården så langt som tilbake til 1400-tallet. I 1952 kom gården i kommunens eie, og hvert år i slutten av september holdes Gjøvik-marken som er en stor festival med blant annet markeder, tivoli og kulturarrangementer.

Byområdet er omkranset av jorder og skoger hvor det også finnes gode friluftsmuligheter. I byen er det flere hoteller, campingplass, slalåmbakke og tennisanlegg. Det store friluftsbadet Fastland fra 1930 nær sentrum er et populært sted om sommeren. I forbindelse med OL på Lillehammer i 1994 ble Gjøvik Olympiske Fjellhall bygd.

Gjøvik ligger 105 km fra Gardemoen lufthavn, og det går buss annen hver time til og fra flyplassen.