Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Florø

Finn beste pris på bilutleie i Florø ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Florø. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Florø guide

Bilutleie Florø

Leiebil Florø

Florø er en by i Flora kommune i Sunnfjord i Sogn og Fjordane fylke. Florø ligger helt ytterst på øya Florelandet mellom Botnafjorden og Solheimsfjorden, og er Norges vestligste by. Den har 8642 (2012) innbyggere.

Florø ble opprinnelig opprettet i 1860 på grunn av godt sildefiske i havområdet, og byopprettelsen ble bestemte fra høyeste hold av Stortinget. Florø fikk først status som ladested, det vil si en by med begrensede rettigheter. Fordi Florø ble planlagt som en by og ikke bygd opp etter hvert slik som mange norske tettsteder, er gatenettet utformet som en storby. Strandgata er en travel og hyggelig handlegate og etter de siste årenes oppussing er den blitt brosteinsbelagt.  Kommunen er flere ganger kåret til den triveligste bykommunen i landet, og ble utdelt «Miljøbyprisen» i 1998.

Næringslivet i kommunen er eksportrettet, hovednæringene er fiskeindustri med både havfiske og oppdrett, skipsbygging og servicenæring. Florø er også en viktig forsyningsbase for oljeindustrien og har en godt utbygd havn. Florø er et av anløpsstedene til Hurtigruten.

Kystmuseet i Sogn og Fjordane ligger i Florø. Museet viser ikke bare til fortidens natur- og kulturforhold langs kysten, men også nåtidens kultur.

Florø lufthavn befinner seg 2 km nordøst for byen.