Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Finnsnes

Finn beste pris på bilutleie i Finnsnes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Finnsnes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Finnsnes guide

Bilutleie Finnsnes

Leiebil Finnsnes

Finnsnes befinner seg i Lenvik kommune i Troms fylke som befinner seg 70 km sørvest for Tromsø. Den ligger på en odde på fastlandet ut mot Senja ved Gisundet. Stedet har en befolkning på 4253 (2012) innbyggere, og har hatt bystatus siden 2000. Via den 1147 meter lange Gisundbrua er byen forbundet med tettstedet Silsand på Senja

Hurtigruten har anløp i Finnsnes og det er hurtigbåtforbindelse til Tromsø og Harstad. Shopping kan en gjøre på det nyåpnede kjøpesenteret Amfi Finnsnes som har over 40 butikker. Finnsnes har også et kulturhus og kino. Midt i byen ligger Finnsnesvannet og byens park, og her befinner også kirka og rådhuset seg. Dersom en vil besøke Lenvik museum i det gamle prestegårdsanlegget fra 1885 må en reise til  Bjorelvnes 15 km nord for Finnsnes.

Nærmeste flyplass er Bardufoss lufthavn i nabokommunen Målselv, ca. 45 minutters kjøretur fra Finnsnes. Her er det daglige avganger til Oslo Gardermoen og Bodø.