Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fagernes

Finn beste pris på bilutleie i Fagernes ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fagernes. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fagernes guide

Bilutleie Fagernes

Leiebil Fagernes

Fagernes er et tettsted i Nord-Aurdal kommune i Oppland. Fagernes har 1762 innbyggere (2012), og ligger ved Strondafjorden, midt i den sørlige delen av Norge.

Stedet er et viktig turistsenter, både sommer som vinter.  Valdres er blitt en kjent merkevare for den tradisjonelle norske matretten rakfisk, og i november holdes Norsk rakfiskfestival hvor det spises og selges flere tonn med rakfisk. Fra å være et lite arrangement da det startet i 1990, hadde festivalen så mange som 25 000 deltakere i 2009.

Fagernes har kulturhus med kombinert scene og kino. Kinoen ble opprustet i 2010 og har nå mulighet for å vise 3D-film.

Valdres Folkemuseum som ligger på Storøya i Strondafjorden er et av landets største friluftsmuseum. I tillegg til de mange historiske bygningene finnes det flotte samlinger av sølv, instrumenter, klær og jaktvåpen. Folkemusikkfestivalen Jørn Hole-stemnet arrangeres på museet hvert år. Den har pågått siden 1960 og er landets eldste folkemusikkfestival.

Fra Fagernes er det gode kommunikasjonsmuligheter til steder som Oslo, Gol, Gudbrandsdalen, Jotunheimen og til Vestlandet generelt. Fra etableringen i 1906 og fram til 1991 var Fagernes Valdresbanens endestasjon. Nå er det suvenirbutikk i den gamle stasjonsbygningen og det har blitt anlagt gang- og sykkelvei på den gamle jernbanetraseen.

På åsen nord for tettstedet ligger Fagernes lufthavn, Leirin. Her går det daglig direkteruter til og fra Oslo.