Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brønnøysund

Finn beste pris på bilutleie i Brønnøysund ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brønnøysund. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brønnøysund guide

Bilutleie Brønnøysund

Leiebil Brønnøysund

Brønnøysund er en by som ligger vest i Brønnøy kommune på Sør-Helgeland i Nordland fylke. Brønnøysund fikk bystatus i 2000 og har 4 648 innbyggere (2012). Byen er den sørligste i landsdelen Nord-Norge

Den berømte Torghatten som er byens landmerke kan ses fra Brønnøysund. Det tar rundt 20 minutter å gå opp til det karakteristiske hullet. Det ble skapt under istiden, er 160 m langt, har en høyde på 35 m, og er 20 m bredt. Ved foten av fjellet ligger Torghatten camping. Brønnøysund er forøvrig kjent for å huse størsteparten av en statlig registeretat som er oppkalt etter stedet, nemlig Brønnøysundregistrene.

Byen anløpes av Hurtigruten to ganger i døgnet, Den sørgående kommer klokka fire om  ettermiddagen og den nordgående rett over midnatt. Brønnøysund profileres som «Kystbyen midt i Norge».

Brønnøysund ligger på en kronglete og lang halvøy, og områdene rundt karakteriseres for en variert og vakkert skjærgård med flere øyer, holmer og skjær. Like utenfor i Toft ligger Norsk Havbrukssenter som er et besøks- og utviklingssenter for norsk havbruksnæring.

Brønnøysund lufthavn har direkteflyvninger til sju forskjellig byer i Norge. Flyplassen ligger i den sørøstre delen av Brønnøysund bare 5 minutters kjøretur fra sentrum.