Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bodø

Finn beste pris på bilutleie i Bodø ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bodø. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bodø guide

Bilutleie Bodø

Leiebil Bodø

Bodø er både en kommune og by som ligger i Nordland fylke ytterst på en halvøy ut mot Vestfjorden. Den har 38 326 (2012) innbyggere og er den nest største byen i Nord-Norge. Bodø er i tillegg Nordlands fylkeshovedstad.

Så godt som hele byen ble bombet under 2. verdenskrig, og derfor er det meste av bebyggelsen ny.

Saltstraumen, verdens sterkeste tidevannsstrøm som ligger sørøst for byen, er en av de mest besøkte stedene i Bodø. Bodøområdet har verdens tetteste populasjon av havørn. Området er også godt egnet for turer både sommer som vinter, om vinteren er skianlegget en viktig attraksjon. Bodø ligger nord for polarsirkelen og midnattssolen står på himmelen rundt en og en halv måned om sommeren.

Byen arrangerer festivaler hele året, en av de mer kjente er Nordland musikkfestuke i august. Mange tar turen til Kjerringøy som ligger 46 km nord for Bodø. Stedet er først og fremst kjent for å ha et av landets best bevarte handels- og markedssted, og de flotte naturomgivelsene er i seg selv en opplevelse
s
Bodø er et sentralt trafikknutepunkt for både land-, fly- og sjøtransport. Den er endestasjon for Nordlandsbanen som er en jernbanestrekning mellom Trondheim og Bodø. Bodø er anløpshavn for Hurtigruten fra Bergen til Nordkapp.

Bodø Lufthavn befinner seg kun 1 km fra sentrum og ligger dermed i gangavstand.