Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bergen Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Bergen Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bergen Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bergen Lufthavn guide

Bilutleie Bergen Lufthavn

Leiebil Bergen Lufthavn

Bergen Lufthavn Flesland (BGO) ligger 20 km sør for Bergen, og er Norges nest største flyplass. Den ble bygget i 1955, og betjener i dag rundt 5 millioner passasjerer årlig. Et britisk reisemagasin kåret for et par år siden Bergen Lufthavn til “Europas beste flyplass”.

Dagens terminal ble åpnet i 1988, men det er allerede planlagt en betydelig utvidelse i løpet av de nærmeste årene. Den gamle terminalen fungerer nå som helikopterterminal for oljevirksomheten i Nordsjøen.

Fra Bergen Lufthavn Flesland er det, i tillegg til en omfattende innenlandstrafikk, også faste flyruter til 51 destinasjoner over hele Europa – operert av rundt 15 ulike flyselskaper.

Kommunikasjonene mellom flyplassen og Bergen sentrum er gode. Man kan velge mellom flybuss, ordinær rutebuss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Bergen, har en rekke internasjonale bilutleiebyråer sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Også publikumsfasilitetene er godt utbygd ved Bergen Lufthavn – med flere ulike butikker og kiosker, samt et antall restauranter/caféer og barer. Det er dessuten glimrende konferansemuligheter, gratis trådløst internett og flere minibanker i terminalbygningene.

I tilknytning til terminalen er det også et stort, moderne hotell – Clarion Hotel Bergen Airport.