Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Båtsfjord

Finn beste pris på bilutleie i Båtsfjord ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Båtsfjord. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Båtsfjord guide

Bilutleie Båtsfjord

Leiebil Båtsfjord

Båtsfjord er en kommune og et kommunesenter i Øst-Finnmark som befinner seg på nordsiden av Varangerhalvøya. Det er en av Norges aller nordligste kommuner. Båtsfjord har 2122 (2012) innbyggere, og så godt som alle innbyggerne bor i kommunesenteret.

Det finnes flere fraflyttede fiskevær i kommunen som i dag først og fremst brukes til turisme, et av dem er Makkaur 15 km utenfor. Men på grunn av nærheten til Barentshavet er hovednæringen fortsatt fiske og fiskeindustri, og Båtsfjord er et av Norges største fiskevær. Det finnes flere fiskeforedlingsfabrikker i kommunen, og spesielt er Båtsfjord kjent for sin produksjon av lodde. På vidda drives det reindrift.

Landskapet i kommunen består for det meste av fjell og vidder som ligger 400 moh. og går bratt ned i havet. Landskapet i Båtsfjord er svært gammelt fordi det ble formet allerede før istiden. Det finnes flere boplasser og fangstanlegg fra steinalderen.

Blant attraksjonene er fuglefjellet Stauran på nordsiden av fjorden. Det er et av Norges største fuglefjell, her kan en oppleve havørn og et mangfold av hekkende sjøfugl. Vesterelva med utløp i Syltefjorden er en god elv for de som liker å fiske laks. Årets største festival kalles Båtsfjord i fest og arrangeres siste uken i juli, med konserter og arrangementer. Hurtigruten har anløpshavn i Båtsfjord.

Båtsfjord lufthavn som sto ferdig i 1999 betjener daglig fire ruter for Widerøe. Vardø og Vadsø lufthavn ligger i underkant 60 km unna.