Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Arendal

Finn beste pris på bilutleie i Arendal ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Arendal. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Arendal guide

Bilutleie Arendal

Leiebil Arendal

Arendal er en by og en kommune i Aust-Agder fylke med en befolkning på 33 778 innbyggere (2012) helt sør i Norge. Kommunen grenser til Tvedestrand i nordøst, Grimstad i sørvest og til Froland i nordvest, og har en lang kystlinje.

I 1992 ble Arendal kommune slått sammen med kommunene Hisøy, Tromøy, Moland og Øyestad. Arendal er kjent for sin vakre skjærgård som tiltrekker seg mange besøkende om sommeren som vil benytte den til fritidsaktiviteter, bading og båtliv. Øyene Tromøy, Hisøya, Flosta og Tverrdalsøya ligger ved byen og alle har fastlandsforbindelse.

Tyholmen er Arendals eldste bydel. Her ligger Trefoldighetskirken som er spesielt kjent for sitt 82 meter høye tårn, og rådhuset fra begynnelsen av 1700-tallet som skal være Norges høyeste trebygning og landets nest eldste etter Stiftsgården. Arendal har flere museer, to av dem er bymuseet og Merdøgaard Skjærgårdsmuseum. For barn og familier er Jumbo Lekeland en populær attraksjon.

Arendal ble omtal som en viktig havn allerede i 1528. På begynnelsen av 1800-tallet var den Norges største havneby etter Bergen.

Arendals bryggeri, Arendal Smelteverk, Alcatel Kitron og Vindholmen verft er blant de viktigste bedriftene i Arendal.

Sørlandsbanen går gjennom byen. Den nærmeste flyplassen er Arendal/Kjevik som ligger 66 km unna.