Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Norge

Finn beste pris på bilutleie i Norge ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Norge. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Norge guide

Bilutleie Norge

Leiebil Norge

Norge ligger vest på Den skandinaviske halvøy, og har omlag 4,9 millioner innbyggere (2011). Øygruppen Svalbard og øya Jan Mayen i Nord-Atlanterhavet tilhører også Norge. Landet grenser i øst mot Sverige og Finland samt mot Russland i det nord-østligste området. Norge er omgitt av hav i nord, vest og sør med Barentshavet, Norskehavet, Nordsjøen og Skagerak.

Norge er delt inn i fem landsdeler – Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge.

Norge er et langstrakt og fjellrikt land med store høydeforskjeller – og høyeste fjelltopp er Galdhøpiggen – som måler 2469 m.o.h. Norges har også en flott skjæregårdskyst med tallrike små og store øyer, og på Vestlandet består landskapet av dype fjorder omgitt av bratte fjell. Trøndelag har et mer bølget landskap, og i Nord-Norge finnes både skjæregård og fjellområder. Lengst nord i Finnmark består landskapet stort sett av flate vidder.

Det finnes 8 steder i Norge som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og som tiltrekker seg mange turister. Dette er Bryggen i Bergen (den gamle hanseatiske trebebyggelsen), Urnes Stavkirke fra 1140, byen Røros, Helleristningene i Alta, Vegaøyene i Nordland, Struves Meridianbue i Hammerfest, Geirangerfjorden i Møre og Romsdal samt Nærøyfjorden i Sogn og Fjordane.

Oslo er Norges hovedstad og største by – med omlag 607.000 innbyggere (2011). Oslo ligger innerst i Oslofjorden og har en rekke populære turistattraksjoner – deriblant hovedgaten Karl Johans Gate, Det kongelige Slott, Frognerparken, Holmenkollen, Vikingskiphuset, Nasjonalgalleriet og Operahuset.

Norges hovedflyplass er Oslo Lufthavn – Gardermoen, som ligger 60 km nordøst for hovedstaden. Andre større internasjonale flyplasser er Bergen Lufthavn – Flesland, Stavanger Lufthavn – Sola og Trondheim Lufthavn – Værnes.