Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Maastricht

Finn beste pris på bilutleie i Maastricht ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Maastricht. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Maastricht guide

Bilutleie Maastricht

Leiebil Maastricht

Maastricht ligger helt sør i Nederland ved elven Maas, og er hovedstad i provinsen Limburg. Byen har 121.000 innbyggere. Det er kort avstand fra Maastricht til både Belgia og Tyskland, og 35 km i sørlig retning ligger den belgiske byen Liege.

Maastricht er et administrasjons- og handelssentrum samt et viktig kultursentrum for provinsen. Byen er også et viktig jernbaneknutepunkt.

Maastricht er en av landets eldste byer, og ble grunnlagt av romerne som “Trajectum as Mosam”. I middelalderen var byen et viktig sentrum for kunst og kultur. Maastricht er idag berømt for underskrivelsen av den europeiske unionstraktaten i 1992 – den såkalte “Maastricht-traktaten”.

Noen populære turistattraksjoner i Maastricht er bl.a. st. Servitius-katedralen fra 500-tallet, den romanske “Onze Lieve Vrouwekert” fra 1100-tallet, Tinghuset fra 1470 samt Rådhuset fra 1664.

Mange turister besøker Bonnefantenmuseet i byen – der man bl.a.  kan se utstillinger av romerske skulpturer og monumenter.

Maastricht har ellers flere teatre og  kunstgallerier samt et arkitekturmuseum, et lokalhistorisk museum, et arkeologisk museum samt et naturhistoriske museum.

I tillegg arrangerer byen et årlig karneval, og har ofte arrangementer og messer i kongressenteret MECC.

Nærmeste flyplass er Maastricht Aachen Airport, som ligger 14 km nordøst for sentrum.