Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Leeuwarden

Finn beste pris på bilutleie i Leeuwarden ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Leeuwarden. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Leeuwarden guide

Bilutleie Leeuwarden

Leiebil Leeuwarden

Leeuwarden ligger nord i Nederland, og har omlag 95.000 innbyggere (2011). Byen ligger i provinsen Friesland – ca. 50 km vest for Groningen.

Leeuwarden er sentrum for utdannelse og kultur, og har mange institusjoner og museer. Byen er i tillegg et viktig jernbaneknutepunkt.

Leeuwarden fikk byrettigheter i 1435, og har et historisk sentrum med en rekke godt bevarte bygninger. Gamlebyen er omkranset med kanaler, og her kan man besøke en kirke fra 1300-tallet, rådhuset fra 1715, Det skjeve kirketårnet «De Oljebehovet» fra 1500-tallet samt bygningen «Princesshof» fra 1693 som idag huser et keramikkmuseum.

Byen har ellers turistattraksjoner som bl.a. St. Boniface-kirken fra 1884, flere synagoger, Fries Museum – et museum med utstillinger innen kunst, kultur og historie fra provinsen samt et litteraturmuseum.

Hvert år har Leeuwarden et stort blomstermarked, som trekker til seg mange besøkende. Markedet arrangeres rundt påsketider.

Nærmeste flyplass er Groningen Airport Eelde, som ligger 78 km øst for Leeuwarden.