Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Helmond

Finn beste pris på bilutleie i Helmond ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Helmond. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Helmond guide

Bilutleie Helmond

Leiebil Helmond

Helmond ligger sørøst i Nederland – omlag 15 km nordøst for byen Eindhoven. Byen ligger i provinsen Noord-Brabant, og kanalen Zuid-Willemsvaart slynger seg gjennom sentrum.

Helmond har 88.600 innbyggere (2011), og er en moderne industriby med bl.a. tekstil og metallindustri. I tillegg har byen et rikt kulturliv med flere museer som forteller om byens historie.

Helmond fikk bystatus i 1232, og i sentrum ligger borgen «Kasteel Helmond» fra 1300-tallet. Besøkende kan komme inn i borgen, og her finnes bl.a. et bymuseum.

Andre turistattraksjoner i Helmond er bl.a. Rådhuset fra 1402, Vår Frues kirke fra 1915, kubehusene ved «Playhouse Square» i sentrum (designet av Piet Blom) samt kunstsenteret «Paalwoningen» – der man kan se utstillinger av de kubiske tegningene til Piet Blom.

Byparken «Warande» er nok en populær attraksjon, og litt nord for Helmond ligger naturparken «Grootelse Heide» – for dem som ønsker å spasere i fredelige naturomgivelser.

Nærmeste flyplass er Eindhoven Airport, som ligger 21 km vest for Helmond.