Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Heerenveen

Finn beste pris på bilutleie i Heerenveen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Heerenveen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Heerenveen guide

Bilutleie Heerenveen

Leiebil Heerenveen

Heerenveen ligger sentralt i den nordlige delen av Nederland, og tilhører provinsen Friesland. Byen har 43.500 innbyggere (2011), og er et industri- og handelssentrum.

Heerenveen ble grunnlagt i 1551, og er idag mest kjent for sin skøytearena «Thialf». Her har verdenskjente skøyteløpere og olympiske mestere satt flere verdensrekorder, og hvert år arrangeres det skøyteløp i denne kunstishallen.

Heerenveen har flere bevarte gamle bygninger – deriblant Rådhuset fra 1648 (som er omgitt av vollgraver), bygningen «Oenema State» fra 1640 (som idag er café) samt vindmøllen «Welgelegen» fra 1849.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Museum Belvédère – med utstillinger av samtidskunst samt  Wilhelm Van Haren-museet – et kulturhistorisk museum med bl.a. en miniatyrmodell av Heerenveen, slik byen så ut på 1830-tallet.

Ellers har Heerensveen teater, Sportssenter (med tennisbaner, squashbaner og svømmehall), gode shoppingmuligheter, flere restauranter og barer samt et par nattklubber.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger138 km sørvest for Heerenveen.