Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Groningen

Finn beste pris på bilutleie i Groningen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Groningen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Groningen guide

Bilutleie Groningen

Leiebil Groningen

Groningen ligger nord i Nederland ved sammenløpet av elvene Aa og Hunze, og har omlag 190.000 innbyggere (2011). Byen er hovedstad i provinsen Groningen.

Groningen er en viktig handelsby og et kultursentrum for regionen, og har eget universitet – som ble grunnlagt i 1614. Kulturlivet i byen er variert med kunstgallerier og museer samt flere teater- og musikkscener.

Gamlebyen i Groningen er omgitt av kanaler, og ved torget “Grand Place” finnes mange hyggelige caféer, restauranter og barer. Her ligger også rådhuset fra 1810 og den gotiske kirken Martini-kerk fra 1400-tallet – med sitt 97 meter høye tårn.

Byens viktigste museum er “Groninger Museum” – som har spennende kunstutstillinger. Museet er bygget på en kunstig øy i en av byens kanaler. Dette var tidligere et lokalhistorisk museum, som senere har utviklet seg til å bli et av de mest innovative museer i Nederland.

Groninger har ellers et tegneseriemuseum, et bymuseum, et maritimt museum og et universitetsmuseum. I tillegg har byen mange offentlige skulpturer samt flere parker- og grøntarealer.

Byens flyplass – Groningen Airport Eelde – ligger 13 km sør for sentrum.