Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Eindhoven

Finn beste pris på bilutleie i Eindhoven ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Eindhoven. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Eindhoven guide

Bilutleie Eindhoven

Leiebil Eindhoven

Eindhoven ligger sørøst i Nederland, og er hovedby i provinsen Noord-Brabant. Byen ligger ved elven Dommel, og har 216.000 innbyggere (2011). Eindhoven er dermed Nederlands 5. største by.

Eindhoven er et viktig jernbaneknutepunkt, og er dessuten handels- og kultursentrum for regionen. Av byens mest kjente bygninger finnes tårnet “De Admirat” som måler 105 meter over bakken. Også fremtidsbygningen “Evoluon” fra 1966 er en severdighet. Evoluon er formet som en UFO, og fungerer idag som konferansesenter.

Andre populære turistattraksjoner i Eindhoven er bl.a. kunstmuseet “Van Abbe-museum” – der man kan se verk av Picasso, Chagall, Kandinsky m.fl., MU Art Space – museum med hovedvekt på visuell kunst, design og pop-art, DAF-museet – med utstillinger av biler, lastebiler og busser produsert av bilfabrikken Van Doorne fra 1928 og frem til idag samt Philips’ første lyspærefabrikk fra 1891 – som idag er museum.

Det historiske Friluftsmuseet i Eindhoven er også verdt et besøk. Her kan man se rekonstruksjon av en landsby slik den så ut i Jernalderen samt lære mer om hvordan folk  i Brabant-regionen levde i  middelalderen.

Byens flyplass, Eindhoven Airport, ligger 7 km nordvest for sentrum.