Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Den Bosch

Finn beste pris på bilutleie i Den Bosch ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Den Bosch. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Den Bosch guide

Bilutleie Den Bosch

Leiebil Den Bosch

Hertogenbosch – som ofte bare kalles for Den Bosch – ligger sør i Nederland, og er hovedby i regionen Noord-Brabant. Byen ligger ved elven Dieze – omlag 80 km sør for Amsterdam.

Den Bosch er et viktig handelssentrum og en betydelig industriby. Byen ble grunnlagt på 1100-tallet, og er en av Nederlands eldste byer.

I Den Bosch kan man se bymurer fra middelalderen, og en stor turistattraksjon her er domkirken Sint-Jans fra 1300-tallet i gotisk stil. Kirken har en flott og rikt utsmykket fasade.

Andre populære turistattraksjoner i Den Bosch er bl.a. bygningen «Moorian» fra 1300-tallet – som er Nederlands eldste murhus, Rådhuset («Stadshuis») med sin fasade fra 1640 samt Noordbrabants Museum – med utstillinger av altertavler, historiske gjenstander, verk av Van Gogh samt en egen avdeling med utstilling av moderne kunst.

Det er ellers gode shoppingmuligheter i Den Bosch, og i gamlebyen finnes smale gater med en rekke spennende butikker og hyggelig restauranter. I nærheten av gamlebyen ligger dessuten det populære kjøpesenteret «De Arena».

Den Bosch arrangerer flere årlige festivaler – deriblant en teaterfestival og en jazzfestival.

Nærmeste flyplass er Eindhoven Airport, som ligger 38 km sør for Den Bosch.