Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Amsterdam

Finn beste pris på bilutleie i Amsterdam ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Amsterdam. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Amsterdam guide

Bilutleie Amsterdam

Leiebil Amsterdam

Amsterdam er hovedstad og største by i Nederland, og ligger sørvest for innsjøen IJ (IJsselmeer) i provinsen Noord-Holland. Byen har forbindelse til Nordsjøen via Nordsjøkanalen. Selve Amsterdam har 780.000 innbyggere, mens storbyområdet har et innbyggertall på ca. 2 millioner (2011).

Hovedstaden er en viktig kulturby, og har en rekke turistattraksjoner. Amsterdam er kanskje aller mest kjent for sin bykjerne med mange kanaler og broer, bordellkvarteret “Red Light District” samt de mange kaffebarene med sin liberale cannabis-politikk.

Noen av byens mest besøkte attraksjoner er bl.a. Rijksmuseum – der man kan se utstillinger av flere mesterverk i nederlandsk malerkunst, Det kongelige palass ved Dam-plassen fra 1600-tallet, Barnekunstmuseet, Van Gogh-museet – tilegnet den kjente kunstneren samt Stedeljik Museum – et internasjonalt senter for moderne kunst –  med verk av bl.a. Picasso, Chagall og Matisse.

I tillegg er museet “Anne Franks Hus” en populær severdighet i Amsterdam. Her skjulte den jødiske familien seg under 2. verdenskrig, og Anne Frank skrev den verdenskjente dagboken i dette huset.

Ellers har Amsterdam en dyrehage, akvarium, planetarium, trikkemuseum, voksmuseum og sjøfartsmuseum.

Byens internasjonale flyplass – Amsterdam Schiphol Airport – ligger 15 km sørvest for sentrum.