Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Almere

Finn beste pris på bilutleie i Almere ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Almere. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Almere guide

Bilutleie Almere

Leiebil Almere

Almere ligger vest i Nederland – i provinsen Flevoland – ca. 35 km øst for Amsterdam. Byen har 191.000 innbyggere (2011), og er dermed landets 7. største.

Almere er en av de nyeste byene i Nederland, og det første huset her ble bygget i 1976. Byen er kjent for sin spesielle arkitektur med mange svært moderne bygninger. Turister besøker ofte CASLA i Almere, som er et senter som er viet til arkitektur og design. Stedet arrangerer ofte kulturelle aktiviteter, filmvisninger og utstillinger.

En annen populær turistattraksjon i byen er «Museum De Pavilijoens» – et museum med utstilling av samtidskunst. Teateret i Almere er også verdt et besøk, som er tegnet av japanske arkitekter.

Det er i tillegg gode shoppingmuligheter i Almere, med både butikker og kjøpesenter. Mange av butikkene i byen har siden 2006 hatt søndagsåpent.

Litt utenfor sentrum ligger Almere Strand («Almeerderstrand») ved innsjøen IJ (IJsselmeer). Området er populært sommerstid med bading og vannsportsaktiviteter, og mange festivaler og evenementer arrangeres ved denne stranden.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger 44 km vest for Almere.