Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nederland

Finn beste pris på bilutleie i Nederland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nederland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nederland guide

Bilutleie Nederland

Leiebil Nederland

Nederland er et monarki i det nordvestlige Europa som i øst grenser til Tyskland og i sør til Belgia. I nord og vest har landet kystlinje mot Nordsjøen. Nederland er, med et areal på 41 526 km², litt mindre enn Danmark, men har nesten fire ganger så mange innbyggere – noe som gjør det til et av verdens mest tettbefolkede land.  Folketallet ligger nå på ca.16,8 millioner (2010).

Den formelle hovedstaden i Nederland er Amsterdam (762 000 innb.), som også er landets største by – mens regjeringen og parlamentet holder til i Haag (486 000 innb.). Sammen med den svært viktige havnebyen Rotterdam utgjør Haag et storbyområde med godt over 3 millioner innbyggere. Andre større byer er Utrecht og Eindhoven.

Nederland er svært flatt og et av de lavestliggende land i verden. Store deler av landet ligger faktisk under havoverflaten, men et omfattende system av diker, demninger og sanddyner fungerer som et vern mot oversvømmelser. Naturen i Nederland er ellers dominert av de store deltaområdene som er formet av elvene Waal, Maas og IJssel – som alle er ”armer” av Rhinen.

Nederland er tradisjonelt særlig kjent for landets mange vindmøller og for sine tulipaner, tresko og osteproduksjon (gouda og edamer). Nederland er imidlertid også hjemlandet til en rekke av Europas største kunstmalere og filosofer, og landet har derfor en rekke spennende museer å vise fram. Ellers er Amsterdams arkitektur og alle kanalene et svært populært turistmål.

Schiphol International Airport ved Amsterdam er Nederlands største, og Europas 4. største flyplass. Andre viktige flyplasser i Nederland er Eindhoven International Airport og Groningen Airport Eelde.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]