Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Namibia

Finn beste pris på bilutleie i Namibia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Namibia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Namibia guide

Bilutleie Namibia

Leiebil Namibia

Namibia er en republikk i den sørvestlige delen av Afrika, ved Atlanterhavskysten. Landet har felles grense med  Angola, Zambia, Botswana og Sør-Afrika. Fram til 1990 var Namibia en del av Sør-Afrika-republikken. Namibia dekker et areal på 825 418 km², og med sine rundt 2,1 millioner innbyggere (2010) er landet relativt tynt befolket. Hovedstaden Windhoek har om lag 315.000 innbyggere.

Andre større byer i Namibia er Walvis Bay, Keetmanshoop, Luderitz og Swakopmund. Landskapet er stort sett tørt og dominert av ørkenområder, savanner og fjell, der de høyeste toppene når opp i litt over 2.300 m.o.h.

Blant severdighetene i Namibia må den over 100 år gamle Etosha National Park nevnes. Et annet populært turistmål er Twyfelfontein i Kunene-regionen. Der finnes et stort helleristningsfelt med om lag 2 000 figurer, som er datert til en periode på flere tusen år –  fra ca. år 1000 e.Kr. og videre bakover i historien. Den mest besøkte severdigheten i hovedstaden Windhoek er en gammel festning fra slutten av 1800-tallet. Der befinner også Namibias nasjonalmuseum seg.

Namibias hovedflyplass er Hosea Kutako International Airport, som ligger 4-5 mil øst for hovedstaden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]