Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tivat Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Tivat Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tivat Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tivat Lufthavn guide

Bilutleie Tivat Lufthavn

Leiebil Tivat Lufthavn

Tivat Airport (TIV) er en internasjonal flyplass som ligger 4 km sørøst for byen Tivat i Montenegro. Flyplassen heter på kroatisk Aerodrom Tivat.

Tivat Lufthavn ble innviet i 1971, og har 1 terminalbygning – som ble renovert og oppgradert i 2006.

Flyplassen betjener 725.000 passasjerer årlig (2012), og satser først og fremst på chartertrafikk. Flyselskapet SAS har sesongmessige ruter herfra til Oslo, og andre charter-destinasjoner er bl.a. London, Frankfurt, Moskva, Praha og Stockholm

Tivat Lufthavn er knutepunkt for flyselskapene Montenegro Airlines og Jar Airways. Disse har faste flyruter til Beograd gjennom hele året.

Flyplassen har begrensede publikumsfasiliteter, men det finnes tax-free-butikk og 2 restauranter i terminalbygningen. Andre fasiliteter består av informasjons-disk, souvenirbutikk/kiosk og bank/valutavekslingsskranke.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Tivat sentrum, kan man benytte taxi eller shuttlebuss (som kjører til utvalgte hoteller i Tivat).

Ønsker man å leie bil, har flere leiebilselskaper sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Sixt og Meridian.