Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Monaco

Finn beste pris på bilutleie i Monaco ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Monaco. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Monaco guide

Bilutleie Monaco

Leiebil Monaco

Monaco, som er et fyrstedømme og verdens nest minste land, ligger på den franske rivieraen (Cote d’Azur) – m.a.o. innenfor Frankrikes grenser. Landet består hovedsakelig av et byområde. Monaco er, med sitt svært beskjedne areal på bare 2 km², et av verdens mest folketette land. Innbyggertallet ligger på ca. 30.000 (2010).

Monaco består nesten bare av det byområdet som utgjør hovedstaden med samme navn. Området er delt inn i fire distrikter (“quartiers”), Monaco-Ville (gamlebyen), La Condamine (ved havnen), Monte Carlo og Fontvieille.

Monte Carlo er det mest velstående og berømte distriktet i Monaco, kjent for sitt casino og for sine fasjonable badestrender. Glamour-faktoren i Monte Carlo er svært høy. Store deler av det verdensberømte billøpet Monaco Grand Prix foregår i Monte Carlo.

Det lille landet har to offisielle språk: Fransk og monegaskisk – et gammelt, lokalt språk som tilhører samme språkfamilie som fransk og italiensk.

Monaco har ingen egen flyplass. Den nærmeste store lufthavnen er Nice-Côte d’Azur International Airport i Frankrike. Den ligger litt over 20 km sørvest for Monaco.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner