Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mexico City

Finn beste pris på bilutleie i Mexico City ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mexico City. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mexico City guide

Bilutleie Mexico City

Leiebil Mexico City

Mexico City er hovedstaden i Mexico, og blant verdens største metropoler. Byen utgjør en egen delstat (Distrito Federal) og har 8,9 millioner innbyggere (2010). Regner man med forsteder, stiger folketallet til bortimot 20 millioner innbyggere.

Byen ligger midt i den brede Mexicodalen – 2250 m.o.h. – og er omkranset av fjelltopper. En av dem er vulkanen Popocatéptl som måler 5452 m.o.h. Mexico City har et relativt mildt klima hele året, men forekommer store forskjeller mht. dag/natt-temperaturer.

Hovedstaden er Mexicos økonomiske, kulturelle og politiske sentrum, og er dessuten et viktig samferdsels-knutepunkt. Videre er byen sentrum for landets bank- og finansvesen. Universitetet i Mexico ble grunnlagt i 1551. Mexico City har en rekke museer – deriblant flere historiske museer, Nasjonalmuseet, Museum for moderne kunst samt Franz Meyer-museet (antikvitetsmuseum).

I tillegg har byen attraksjoner som planetarium, akvarium, zoologisk hage og fornøyelsespark.

Det historiske sentrum av Mexico City står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes en rekke kirker og palasser, og ved plassen Zócalo kan man bl.a. se Latin-Amerikas største kirke – den barokke katedralen med to tårn – som ble bygget i perioden 1560-1815.

Andre bygninger av interesse i det historiske sentrum er Rådhuset fra 1724 og Nasjonalpalasset fra 1699.

Mexico City International Airport ligger 11 km nordøst for sentrum.