Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Cancun

Finn beste pris på bilutleie i Cancun ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Cancun. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Cancun guide

Bilutleie Cancun

Leiebil Cancun

Kystbyen Cancun ligger sørøst i Mexico – i delstaten Quintana Roo – ved Det karibiske hav. Byen har omlag 630.000 innbyggere (2010). Cancun ligger på Yucatánhalvøya, og er hovedstad i kommunen Benito Juárez.

Byen er Mexicos mest berømte og besøkte badeby etter Acapulco, og beste reisetid hit er perioden desember til april. Cancun kan lokke med lange hvite sandstrender og krystallklart badevann.
Cancun ble på 1970-tallet bygd ut som internasjonalt turistsentrum. Turistanleggene ligger på en lilten øy like utenfor sentrum – der det er broforbindelse til fastlandet. Mellom fastlandet og øya ligger lagunene Nichupté og Bojórguez.

En stor turistattraksjon i Cancun er «The Interactive Aquarium» – der man bl.a. kan observere haier og bade sammen med delfiner.

Byen er også berømt for sitt livlige natteliv med restauranter, barer og nattklubber. Ellers finnes det gode shoppingmuligheter i Cancun – med både butikker og kjøpesentre.

Cancun har i tillegg attraksjoner som messe- og kongressentre, golfbaner, økopark (populært for fugletittere) samt maya-arkeologiske funnsteder.

Cancun International Airport ligger 16 km sør for sentrum.