Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Acapulco

Finn beste pris på bilutleie i Acapulco ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Acapulco. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Acapulco guide

Bilutleie Acapulco

Leiebil Acapulco

Acapulco (offisielt: Acapulco de Juárez) ligger sørvest i Mexico – i delstaten Guerrero –  ved Stillehavet. Acapulco har omlag 670.000 innbyggere (2010), og har siden 1950-tallet vært en populær turistdestinasjon, spesielt for dem som ønsker sol- og badeferie. Byen er også kjent for å ha et pulserende uteliv med nattklubber, barer og restauranter.

Acapulco er en viktig handels- og havneby, og har et behagelig tropisk klima hele året samt flotte badestrender. Mange cruiseskip ankommer havnen i Acapulco (i perioden april – november).

Bybildet bærer preg av skyskrapere og luksushoteller. Av byens mest populære turistattraksjoner må badestranden «Playa Icacos» nevnes samt klippene «La Quebrada». Turister kommer hit for å se stupere som hopper fra 35 meter høye klipper og ned i havet.

Ved stranden i Acapulco ligger badeparken CICI, der man også har mulighet for se delfinshow.

Det store naturreservatet Parc Papagayo ligger ved havnen i Acapulco, og anbefales et besøk. Her finnes eksotiske dyr, kunstige innsjøer samt rekreasjonsområder med bl.a. idrettsbane og skøytebane.

Det er også populært å ta båttur fra Acapulco til øya Isla de la Roqueta. På øya finnes en rekke flotte badestrender med gode dykkermuligheter samt et fyrtårn.

Byens flyplass – Acapulco International Airport – ligger 28 km sørøst for sentrum.