Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mexico

Finn beste pris på bilutleie i Mexico ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mexico. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mexico guide

Bilutleie Mexico

Leiebil Mexico

Mexico er det sørligste landet i Nord-Amerika, og dekker et areal på nesten 2 millioner km². Det har kystlinje i vest mot Stillehavet og i øst mot Mexicogolfen og det Det karibiske hav.  Landet har felles grense med USA i nord og mot Guatemala og Belize i sørøst. Det er litt over 112 millioner innbyggere (2010) i Mexico. Rundt 20 millioner av disse bor i og rundt hovedstaden Mexico City (om lag 9 millioner i selve byen). Landets høyeste fjell er vulkanen Pico de Orizaba.

Andre større byer i Mexico: Guadalajara (4,4 mill. i storbyområdet), Monterrey (4 mill.), Puebla (2,7 mill.), Toluca (1,8 mill.), Tijuana (1,7 mill.) og Leòn (1,6 mill.).

Mexico er et land som er meget rikt på funn fra oldtiden. Blant restene av den gamle aztekerkulturen finner vi den imponerende Solpyramiden i oldtidsbyen Teotihuacán. Den er datert til 200-tallet. Det finnes også enda eldre kulturminner – bl.a. den sirkulære pyramiden i Cuicuilco fra rundt år 300 f.Kr.

Landskap og klima i Mexico er svært variert, fra et tørt og ørkenaktig landskap i nord til tropiske regnskoger i sør. Det finnes dessuten betydelige fjellområder, der den høyeste toppen, Pico de Orizala, rager 5 700 meter over havet. Den viktige, vannrike elva Rio Bravo/Rio Grande renner ut i Mexico-golfen og danner grensen mellom Mexico og USA.

Mexicos hovedflyplass er Benito Juárez International Airport, som ligger ved hovedstaden Mexico City. En annen viktig lufthavn er Hermanos Serdán International Airport ved byen Puebla.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]