Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fez Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Fez Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fez Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fez Lufthavn guide

Bilutleie Fez Lufthavn

Leiebil Fez Lufthavn

Fez-Saïss Airport (FEZ) er en internasjonal flyplass som ligger 13 km sør for Fez sentrum i nordlige Marokko – omlag 580 m.o.h. Flyplassen betjener ca. 700.000 passasjerer i året.

Fez-Saïss Airport har to terminaler. Fra flyplassen går det direktefly til 18 destinasjoner i 6 land i Europa. Et av de største flyselskapene som flyr til/fra Fez, er Ryanair –  som har flere ruter til bl.a. Spania, Italia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia.
Fasiliteter ved Fez Lufthavn består av to restauranter, en ordinær kiosk og en taxfree-kiosk  – i tillegg til to banker/vekslingsbyråer. Det er imidlertid ingen butikker i terminalbygningene. Det er heller ingen hoteller på flyplassområdet, men tilbudet i Fez er variert og godt.
For å komme seg fra flyplassen til Fez sentrum, kan man benytte buss eller taxi.
Ønsker man å leie bil i Fez, er flere av de store internasjonale utleiebyråene representert på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Dersom man bestiller leiebilen før avreise til Marokko, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.