Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Casablanca Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Casablanca Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Casablanca Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Casablanca Lufthavn guide

Bilutleie Casablanca Lufthavn

Leiebil Casablanca Lufthavn

Casablanca Mohammed V International Airport, er Marokkos største lufthavn. Den ligger 30 km sørøst for Casablanca sentrum – og betjener nesten 6,5 millioner passasjerer årlig. Den er oppkalt etter Marokkos tidligere konge, Mohammed V.

Flyplassen ble opprinnelig bygget rundt 1950, men hadde de første årene beskjeden kapasitet.  I 2007 ble den imidlertid utvidet med to nye terminaler – og har siden da vært hovedflyplass for denne delen av Marokko.

Det er flere flyselskaper som har fast base på Casablanca Lufthavn  – deriblant Marokkos nasjonale flyselskab Royal Air Maroc, samt selskapene Jet4you, Air Arabia Maroc og Regional Air Lines. Det er direkteruter herfra til en rekke internasjonale destinasjoner – først og fremst i Europa og Afrika, men også i Asia.

For å komme seg fra flyplassen til Casablanca sentrum, kan man benytte enten buss, taxi eller tog. Toget går fra stasjonen under terminal 1 hver time. Ønsker man å leie bil, finner man kontorene til de internasjonale utleiebyråene Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty på flyplassen.

Når det gjelder publikumsfasiliteter ved Casablanca Lufthavn, så finnes det et godt utvalg av restauranter, snackbarer og kafeer. Butikk-utvalget er også relativt bredt og internasjonalt. I den sentrale hallen er det et lite senter som tilbyr fax, kopiering og datamaskiner med internett-tilgang. Det finnes dessuten et møterom her, som har plass til 70 personer.

Casablanca Mohammed V International Airport har to flyplasshoteller, Atlas Hotel (3-stjerners) og et hotell innenfor transitt-området i terminal 2, som tilbyr rom for kortvarig opphold kun til transitt-passasjerer.