Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Agadir Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Agadir Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Agadir Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Agadir Lufthavn guide

Bilutleie Agadir Lufthavn

Leiebil Agadir Lufthavn

Agadir Al-Massira International Airport (AGA) ligger 27 km sørøst for byen Agadir, i nærheten av den marokkanske Atlanterhavskysten. Omtrent 1 million passasjerer benytter denne flyplassen hvert år.

De internasjonale flyselskapene British Airways og Virgin Express har flyruter til og fra Agadir. Ellers er det et stort antall andre nasjonale og internasjonale flyselskaper som også har faste ruter fra Agadir Lufthavn til en rekke destinasjoner, først og fremst i Europa.

Blant fasilitetene på flyplassen er det banktjenester (bl.a.valutaveksling og minibank), postkontor, noen butikker, kafeteria og kiosker. Man har ellers tilgang på trådløst internett – og i terminalbygget er det også en VIP-lounge.

For å komme seg fra flyplassen til Agadir sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Om man øsnker å leie bil er internasjonale utleiebyråer som bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt representert på flyplassen.

Det er ingen hoteller på flyplassområdet, men tilbudet i selve Agadir er svært godt.