Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Qawra

Finn beste pris på bilutleie i Qawra ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Qawra. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Qawra guide

Bilutleie Qawra

Leiebil Qawra

Qawra er en liten by på Maltas nordkyst, som ligger omlag 16 km fra hovedstaden Valletta. Den er vokst samman med nabobyene St. Paul’s Bay og Bugibba, og de tre utgjør i dag en enhet. I det samlede byområdet bor det rundt 14.000 mennesker (2010) – men i turistesongen blir folketallet seksdoblet.

Qawra er først og fremst en badeby. Sommerstid er gjennomsnittstemperaturen over 30 grader, og av og til hender det at den kan stige til omkring 40 grader. Det finnes en rekke restauranter, puber og hoteller i Qawra – og langs hele stranden går det en vakker strandpromenade.

I Qawra finnes det et stort monument til ære for John F. Kennedy, og rundt dette monumentet ligger det en populær park med restaurant og romantiske turstier.

Blant attraksjonene ved strandpromenaden finnes det et steinaldertempel og flere andre arkeologiske severdigheter (de såkalte Dolmen-utgravningene). Rundt funnplassen ligger New Dolmen Hotel, og for å se templet må man passere hotell-lobbyen.

Qawra-tårnet ved kysten i den nordøstlige delen av byen er et av de mange tårn som Malteserordenen har oppført. I dag er det en restaurant i dette tårnet.

Det finnes ellers et eget bilmuseum i Qawra, Malta Classic Car Collection Museum.

Nærmeste flyplass er Malta International Airport, som ligger 11 km sørøst for Qawra.