Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Malta Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Malta Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Malta Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Malta Lufthavn guide

Bilutleie Malta Lufthavn

Leiebil Malta Lufthavn

Malta International Airport (MLA) – lokalt ofte kalt ”Luqa” – ligger 5 kilometer sørvest for sentrum av Maltas hovedstad Valletta. Flyplassen er base for Air Malta og Ryanair. Dette er Maltas eneste flyplass, og den har én terminalbygning. Flyplassen betjener rundt 3,5 millioner passasjerer årlig.

Fra Malta Lufthavn har mange flyselskaper faste ruter til en rekke destinasjoner over hele Europa og i Nord-Afrika. Eksempelvis kan det nevnes at Norwegian flyr til Malta International Airport fra Oslo (Gardermoen), at SAS flyr fra Stockholm (Arlanda) og Jettime fra Billund i Danmark.

For å komme fra flyplassen til Valletta sentrum eller andre destinasjoner på Malta, kan man benytte buss eller taxi. Hvis man ønsker å leie bil og komme seg rundt på egen hånd på Malta,  har de anerkjente internasjonale bilutleiebyråene sine kontorer på flyplassen –  bl.a. Avis, Hertz, Budget, Europcar, Sixt, National og Thrifty. Det er viktig å huske på at det er venstrekjøring på Malta.

Det er et brukbart utvalg av butikker, snackbarer og kafeer i terminalbygningen, men ingen restauranter. Ellers tilbyr flyplassen banktjenester som valutaveksling og minibanker.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men utvalget er godt innen en rimelig avstand fra flyplassområdet. De nærmeste er Golden Tulip Vivaldi Hotel, Le Meridien og Hilton Malta.