Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hamrun

Finn beste pris på bilutleie i Hamrun ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hamrun. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hamrun guide

Bilutleie Hamrun

Leiebil Hamrun

Hamrun er en by som ligger på den østre, sentrale delen av Malta – 4 km sørvest for hovedstaden Valletta. Hamrun har et folketall på omlag 8.800 (2010) – og byen er først og fremst for sine mange religiøse festligheter.

Hamrun har en rekke vakre kirkebygg, der det eldste er Our Lady of Atocja Chapel fra 1600-tallet. En annen viktig kirke bærer det lange navnet Our Lady of the Miraculous Medal Church. Hvert år – på en onsdag i ”pasjonstiden” – arrangeres det en stor prosesjon fra denne kirken gjennom byens hovedgate ”Strada Rjali”.

En annen helgen som feires i Hamrun, er St. Cajetan. Det blir feiret store fester for ham hver første søndag etter 7. august. Da er det mange mennesker som strømmer til Hamrun, og handelen i byen går livlig. I tillegg til festen for St. Cajetan, feires det en fest for ”Marias uplettede unnfangelse” både den første søndagen i juli og den 8. desember – og det lokale engasjementet er formidabelt.

Et annet særpreg ved Hamrun er musikkorpsene. Det finnes tre av dem, alle med kirkelig tilknytning. De spiller en viktig rolle under de religiøse festlighetene. Hvert korps har også sin egen ”supporterklubb”.

Nærmeste flyplass er Malta International Airport, som ligger 8 km sør for Hamrun.