Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Gzira

Finn beste pris på bilutleie i Gzira ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Gzira. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Gzira guide

Bilutleie Gzira

Leiebil Gzira

Gzira (eller il-Gzira) er en liten by som ligger på nordøst-kysten av øya Malta – ca. 6 km nord for hovedstaden Valletta. Byen er særlig berømt for sin fasjonable yacht-marina. Gzira har
omlag 8.400 innbyggere (2011). Ordet Gzira betyr “øy” på maltesisk , og byen er oppkalt etter Manoel Island som ligger rett utenfor byen – i bukta mellom Gzira og Valletta.

Gzira er ingen gammel by. Utbyggingen starte først på 1800-tallet, og da i første rekke som en by for arbeidere. I dag er det turismen som dominerer i byen.

Blant severdighetene i Gzira finnes den vakre strandpromenaden. Derfra kan man se over til de gamle bymurene i Valletta, som er opplyst om natten. Ved strandpromenaden er det også vakre parkområder, og her – og ved yacht-marinaen – finner vi også byens shopping-strøk.

Ellers må den vakre kirken i byen nevnes – kjent blant lokalbefolkningen som ”tal-Gebla”, og – ikke minst – to spennende museer: National Museum of Archaeology og det historiske museet ”Great Seige of Malta and the Knights of St. John”.

En tur over til Manoel Island er dessuten å anbefale. Der kan man bl.a. besøke Fort Manoel, oppført på 1700-tallet av ”The Knights of Malta”.

Nærmeste flyplass er Malta International Airport, som ligger ca. 11 km sør for Gzira.