Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Gozo

Finn beste pris på bilutleie i Gozo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Gozo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Gozo guide

Bilutleie Gozo

Leiebil Gozo

Gozo (som betyr ”glede”) er ei øy som tilhører Republikken Malta. Den er 14 km lang, 7 km bred og har et innbyggertall på om lag 31.000 (2010). Hovedstaden heter Victoria, og i tillegg til den finnes det 16 mindre landsbyer på øya. Gozo ligger nordvest for hovedøya Malta.

Det har bodd mennesker på Gozo siden siden rundt 5000 f.Kr., og øya har mange historiske attraksjoner å vise fram – bl.a. de spesielle Ggantija-templene, som regnes blant noen av verdens eldste religiøse bygningsrester. En annen viktig arkeologisk severdighet er Xaghra Stone Circle. Ellers finnes det hele 22 kirker på øya. Den mest iøynefallende er den store Xewkija-kirken med plass til hele 3000 mennesker. Kirken har en kuppel som er større enn den man finner på St. Pauls-katedralen i London!

Gozo er også kjent for sine fargerike karnevals-fester. Spesielt populært er det årlige karnevalet i landsbyen Nadur. Fester er i det hele tatt en viktig tradisjon på Goze – og i sommersesongen er det konserter og fyrverkeri hver helg forskjellige steder på øya.
En rekke maltesiske retter eller varianter av disse rettene er knyttet til Gozo.

Nærmeste flyplass er Malta International Airport utenfor hovedstaden Valletta. Fra Gozo kan man enten benytte passasjerferje eller sjøfly fra Mgarr havn sør på øya, for å komme seg til selve Malta.