Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Malta

Finn beste pris på bilutleie i Malta ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Malta. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Malta guide

Bilutleie Malta

Leiebil Malta

Malta er både en republikk og en øygruppe i Middelhavet, som ligger omlag 93 km sør for den italienske øya Sicilia.
Hovedøya, med samme navn som republikken, har et areal på 246 km2. Til sammen utgjør hele Malta et landområde på 316 km2. Den totale folkemengden ligger på ca. 400.000 (2010), og de fleste bor på hovedøya Malta.

Malta har et typisk middelhavsklima med milde, fuktige vintre og varme, tørre somre.

Maltas hovedstad Valletta, en liten havneby med ca. 6.500 innbyggere – som ligger på østkysten av hovedøya. Valletta har mange historiske bygninger, og byen står i sin helhet oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre byområder på Malta er St. Juliens og Slierne, som også er populære feriedestinasjoner. Det samme er republikkens nest største øy, Gozo. Turismen betyr i det hele tatt svært mye for Maltas økonomi. Malta har to offisielle språk: Maltesisk og engelsk.

Blant de viktigste turistattraksjonene ellers på Malta finner vi noen bemerkelsesverdige rester av steintempler fra megalittisk tid – dvs. fra perioden 3000-2500 f. Kr. De regnes for å være unike i verden. De største steinblokkene i et av kompleksene veier hele 19 tonn. Det finnes også eksempler på gamle templer fra samme tidsperiode – som er hugget inn i fjellet.

Den eneste flyplassen på Malta – Malta International Airport – ligge rett utenfor hovedstaden Valletta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]