Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kuala Lumpur

Finn beste pris på bilutleie i Kuala Lumpur ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kuala Lumpur. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kuala Lumpur guide

Bilutleie Kuala Lumpur

Leiebil Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er hovedstad i Malaysia, og ligger vest i landet – rundt 40 km fra kysten. Den utgjør også sentrum i et eget føderalt territorium innenfor delstaten Selangors grenser. Innbyggertallet ligger på omlag 1,8 millioner, og byen har en sterk posisjon som Malaysias viktigste handels-, kultur- og utdanningssentrum.

Kuala Lumpur ble grunnlagt som gruveby av kineserne i 1857, og utviklet seg raskt med flere og flere funksjoner. De seneste årene har ekspansjonen i retning av en moderne storby vært formidabel.

Dagens Kuala Lumpur er tydelig preget av Malaysias raske og sterke økonomiske vekst, og moderne arkitektur med høyblokker og kontorbygg preger store deler av bybildet. Likevel har byen også en del mer tradisjonell arkitektur å vise fram, både kinesisk og islamsk inspirert. Utviklingen har ført til at det er blitt dannet flere ulike bysentre. De fleste severdighetene er å finne i det tradisjonelle senteret, som ligger der elvene Kelang og Gombak møtes.

Blant de naturlige besøksmålene er Merdeka-plassen (”Frihetsplassen”), der Malaya-føderasjonen ble proklamert i 1957. Også bydelen Chinatown, med sitt umiskjennelig kinesiske særpreg, må nevnes. Andre tradisjonsrike severdigheter er Nasjonalforsamlingen, Nasjonalmonumentet, Den nasjonale moské og flere interessante museer. Barnefamilier vil dessuten ofte legge veien innom aktivitetsparken Taman Tasek Perdana.

Når det gjelder mer moderne arkitektur, finnes det flere iøynefallende skyskrapere, som bidrar sterkt til å danne Kuala Lumpurs ”skyline”. Det gjelder først og fremst Malaysia Telecom-bygget (310 meter), Plaza Rakyat (382 meter) og den 450 m høye tvillingskyskraperen «Petronas Twin Towers». En spektakulær gangbro forbinder 41. og 42. etasje i de to «tårnene» – og fra den er det 170 meter ned til gateplanet.

Byen har ellers et tydelig flerkulturelt preg, der man kan se minareter, kirketårn, kinesiske pagoder og indiske templer side om side.

Nærmeste flyplass er Kuala Lumpur International Airport, som ligger ca. 50 km sørvest for byen.