Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kuala Lumpur Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Kuala Lumpur Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kuala Lumpur Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kuala Lumpur Lufthavn guide

Bilutleie Kuala Lumpur Lufthavn

Leiebil Kuala Lumpur Lufthavn

Kuala Lumpur International Airport (KUL) er Malaysias største lufthavn. Den ligger i Sepang, ca. 50 km sørvest for hovedstaden Kuala Lumpur, og ble offisielt åpnet 27. juni 1998. Hele 35 millioner passasjerer betjenes her årlig, og lufthavnen er dermed også en av de største i hele Sørøst-Asia.

Det er to terminaler på flyplassen (Main Terminal og Satellite Terminal), som er forbundet med hverandre ved hjelp av et automatisk tog. Lufthavnen er base for flyselskapene Malaysia Airlines og AirAsia, men har ellers fast ruteforbindelse (via mange internasjonale flyselskaper) til en rekke destinasjoner over hele verden.

Det er to togforbindelser mellom flyplassen og Kuala Lumpur: En svært rask, førerløs express-metro, og et mer tradisjonelt tog som følger den samme ruten, men stopper på flere stasjoner. Ellers er det mange bussavganger fra den store stasjonen i underetasjen på flyplassens parkeringshus. Velger man å benytte taxi (faste priser til Kuala Lumpur sentrum), kan man kjøpe billett på forhånd i ankomsthallen.

Dersom man ønsker å leie bil i Kuala Lumpur, har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty.

Publikumsfasilitetene på Kuala Lumpur International Airport er svært gode. Her finnes det flere restauranter og snackbarer i begge terminalene, i tillegg til et godt utvalg av butikker, eget lekeområde for barn m.m.

Det er to hoteller på selve flyplassen – KLIA Pan Pacific Hotel og Airside Transit Hotel. I tillegg er det to hoteller som ligger i nær tilknytning til flyplassområdet –  Concorde Inn Hotel og Empress Hotel.