Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Skopje

Finn beste pris på bilutleie i Skopje ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Skopje. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Skopje guide

Bilutleie Skopje

Leiebil Skopje

Skopje er hovedstaden og den største byen i Republikken Makedonia. Dets 668 518 innbyggere (folketelling 2006) representerer en tredjedel av befolkningen i det lille landet.
Byen ligger helt nord i Makedonia ved bredden av Vardar-elven og mellom fjellene Vodno og Skopska Crna Gora ikke langt fra grensen til Kosovo og Serbia.

Det bodde folk i området allerede 4000 f.Kr. Byen har en turbulent historie. Den har vært erobret flere ganger, og var en viktig by i det osmanske riket. Skopje utviklet seg raskt etter andre verdenskrig, men den økonomiske oppgangen ble brutt i 1963 da den ble truffet av et kraftig jordskjelv som la 90 prosent av byen i ruiner.

I det gamle Jugoslavia var Skopje en viktig produsent av jernprodukter fram til jernverket ble stengt. Skopje er i dag et viktig handelssentrum for tobakk, ull, frukt og grønnsaker som dyrkes i områdene rundt byen.

Skopje har mål om å utvikle seg som turistdestinasjon, og i sommermånedene har den flere musikkfestivaler. I september hvert år holdes teaterfestivalen YOT – Young Open Theatre. Museer som er verdt å besøke er Macadonia-museet som forteller om landets historie, og museet for Moderne kunst som også inneholder flere viktige internasjonale verk.

Skopje «Aleksander den store» internasjonale lufthavn er den nærmeste, og ligger 17 km sørøst for sentrum.