Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Luxembourg Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Luxembourg Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Luxembourg Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Luxembourg Lufthavn guide

Bilutleie Luxembourg Lufthavn

Leiebil Luxembourg Lufthavn

Luxembourg-Findel lufthavn (LUX) ligger 6 km utenfor Luxembourg sentrum, og er det lille landets hovedflyplass. Luxembourg Lufthavn betjener omlag 1,6 millioner passasjerer årlig.

Flyplassen ble åpnet på midten av 1930-tallet, og hadde inntil 2004 én terminal. Da ble det oppført et helt nytt og moderne terminalbygg, og det gamle skal etter planen rives.

Luxair, Luxembourgs største flyselskap, og Cargolux har base på flyplassen. Det er ellers en rekke internasjonale flyselskaper som opererer her – og fra Luxembourg Lufthavn er det faste flygninger til en rekke destinasjoner over hele verden.

For å komme fra flyplassen til Luxembourg bysentrum, kan man benytte enten buss (flere linjer) eller taxi. En egen jernbanestasjon er under planlegging, men pr. i dag er det ingen togtilbud. Ønsker man å leie bil på flyplassen, kan man henvende seg til at av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert i terminalbygget (Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt).

Når det gjelder publikumsfasiliteter, er det restaurant, bar og taxfree-butikk i terminalbygget – i tillegg til en egen VIP-lounge. Nærmeste hotell er Hotel Ibis Luxembourg Airport, som ligger like ved flyplassen.