Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vilnius Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Vilnius Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vilnius Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vilnius Lufthavn guide

Bilutleie Vilnius Lufthavn

Leiebil Vilnius Lufthavn

Vilnius International Airport (VNO) – Tarptautinis Vilniaus Oro Uostas – er den største sivile flyplassen i Litauen. Den ligger 7 km sør for Vilnius, hovedstaden i Litauen – og ble åpnet for flytrafikk i 1944.

Flyplassen har to terminaler – en fra 1954, som har et klart ”sovjetisk” design, og en moderne fra 2007 med et areal på 17.000 m2. Den betjener nesten 1,4 millioner passasjerer årlig, og det er faste flyruter herfra til en rekke europeiske destinasjoner, bl.a. til Oslo (Norwegian) og København (SAS).

Vilnius International Airport er relativt enkelt utstyrt når det gjelder puplikumsfasiliteter, men man finner det viktigste. Der er dessuten flere restauranter og caféer, samt et lite utvalg av butikker. Det er ikke hoteller på flyplassområdet, men tilbudet i og rundt selve Vilnius er bra.

For å komme fra flyplassen til Vilnius sentrum kan man benytte rutebuss eller taxi. Ønsker man å leie bil, er flere internasjonale bilutleiebyråer representert på flyplassen – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt (i tillegg til flere litauiske byråer).