Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Palanga

Finn beste pris på bilutleie i Palanga ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Palanga. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Palanga guide

Bilutleie Palanga

Leiebil Palanga

Kystbyen Palanga ligger vest i Litauen –  litt nord for Klaipeda – og har omlag 20.000 innbyggere (2011). Palanga er en av Litauens mest besøkte turistmål, først og fremst for dem som ønsker sol, strand og bade-ferie. Palanga består av 5 tidligere mindre fiskerlandsbyer som er slått sammen til en by. Det er mange hoteller og flere campingplasser i og rundt byen.

Næringslivet er i første rekke basert på turisme. I tillegg er det en relativt stor oljeterminal i Butingė. Palanga kalles ofte Litauens ”sommerhovedstad”. Bebyggelsen er konsentrert langs en to kilometer lang hovedgate som går innover i landet fra en pir som stikker ut i Østersjøen. Stranden –  som er hele 25 kilometer lang – regnes av mange som Litauens beste. En del av stranden er merket med ”Blått flagg”, noe som indikerer rent vann og trygt farvann.

Den mest attraktive delen av stranden ligger nær den botaniske hagen, der det ofte arrangeres konserter og strandfester for ungdom – spesielt i sommerhalvåret.

Når det gjelder andre severdigheter i Palanga, må byens rav-museum nevnes. Dette er et populært besøksmål, og ligger i det vakre renessanse-slottet “Tyszkiewicz” fra 1897. Også den katolske kirken St. Marys fra 1906 – med sitt 76 meter høye tårn –  er en av byen severdigheter. Dessuten ligger Litauens eldste apotek i sentrum av byen Palanga, og dette ble etablert midt på 1850-tallet.

Palanga International Airport ligger 7 km nord for sentrum, og den er Litauens tredje største lufthavn.