Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kaunas

Finn beste pris på bilutleie i Kaunas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kaunas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kaunas guide

Bilutleie Kaunas

Leiebil Kaunas

Kaunas er Litauens nest største by, og den ligger sentralt i landet, der elvene Neris og Nemunas løper sammen. Innbyggertallet er på omlag 364.000, og byen er et viktig samferdselsknutepunkt – bl.a. med landets nest største internasjonale flyplass.

Kaunas ble grunnlagt på 1000-tallet og var i middelalderen både et travelt handelssentrum og en strategisk viktig festningsby. Byen har imidlertid opp gjennom historien vært utsatt for en rekke ødeleggende angrep – siste gang under 2. verdenskrig. En periode (1920-1940) var Kaunas Litauens hovedstad.

Det moderne Kaunas har satset mye på kultur og utdanning – og her finnes det både landbrukshøyskole, teknisk høyskole og flere allmenne høyskoler. Byen har også flere teatre, museer og teatre, samt en vakker og godt besøkt botanisk hage.

Gjennom sentrum går den 2 km lange «Frihetsavenyen» (Laisves aleja), og i forlengelsen av den finner vi gamlebyen med ”Erkekatedralen” og rådhuset fra midten av 1500-tallet (som er dominert av et elegant tårn). Mye av bebyggelsen i gamlebyen, som ligger langs trange, pittoreske gater, er fra middelalderen, og bydelen som helhet representerer den viktigste attraksjonen i Kaunas.

Andre severdigheter er bl.a. de to populære museene Vytautas den Stores militærmuseum, som holder til i en bygning i art déco-stil, og  Litauens sportmuseum.

Nærmeste flyplass er Kaunas International Airport, som ligger 15 km nordøst for byen.