Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Litauen

Finn beste pris på bilutleie i Litauen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Litauen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Litauen guide

Bilutleie Litauen

Leiebil Litauen

Republikken Litauen ligger ved den sørøstlige bredden av Østersjøen, i det geografiske området Baltikum. Landet har felles grense med Latvia, Hviterussland, Polen og Russland (Kaliningrad oblast). Litauen har et areal på 65 300 km², og innbyggertallet ligger på rundt 3,4 millioner (2010).

Hovedstad og største by er Vilnius, som har omlag 540 000 innbyggere. De største byene ellers er Kaunas og Klaipeda. Det offisielle språket i Litauen er litauisk, som er nærmest beslektet med språket i nabolandet Latvia.

Landskapet i Lituen er overveiende flatt, og langs kysten er det dominert av elvedeltaer og morener. Særlig sør i landet er det mye skog, som vesentlig består av furu.

Mange av landets mest populære attraksjoner er konsentrert i og rundt Vilnius, som i 2009 hadde status som europeisk kulturhovedstad. Sentrum av byen har, på grunn av sin godt bevarte historiske arkitektur, stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1994.

Litauens hovedflyplass, Vilnius International Airport, ligger 7 km sør for hovedstaden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]