Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Beirut Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Beirut Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Beirut Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Beirut Lufthavn guide

Bilutleie Beirut Lufthavn

Leiebil Beirut Lufthavn

Beirut Rafic Hariri International Airport (BEY) ligger 9 km sør for den libanesiske hovedstaden. Fram til 2005 het den bare Beirut International Airport.

Flyplassen har direkteruter til de tre største lufthavnene i Europa: Flughafen Frankfurt am Main i Frankfurt, London Heathrow Airport samt Charles de Gaulle i Paris. Det største flyselskapet som opererer fra Rafic Hariri-flygplatsen, er Lufthansa – som har én daglig avgang fra Frankfurt. Viking Airlines har ellers trafikk til Stockholm-Arlanda Airport.

Det er i dag fire serveringssteder i terminalbygningen, bl.a. en egen restaurant med japansk sjømat som spesialitet. Flere restauranter og caféer er planlagt åpnet i nær fremtid. Flyplassen har også et par kiosker og en taxfree-butikk. Det er ingen hoteller på flyplassområdet, men overnattingstilbudene i og rundt selve Beirut er gode.

For å komme seg inn til Beirut sentrum, kan man benytte enten buss eller taxi. Om man ønsker å leie bil på flyplassen, er det flere internasjonale utleiebyråer man kan henvende seg til i ankomsthallen – bl.a. Avis, Hertz, Budget, National og Dealers.