Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Latvia

Finn beste pris på bilutleie i Latvia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Latvia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Latvia guide

Bilutleie Latvia

Leiebil Latvia

Republikken Latvia ligger i det geografiske området Baltikum, nærmere bestemt ved den østlige bredden av Østersjøen. Landet har felles grense med Estland, Russland, Hviterussland og Litauen. Latvia dekker et areal på 64 589 km², og har et innbyggertall på rundt 2,2 millioner (2010).

Hovedstaden Riga har i overkant av 750 000 innbyggere, og ligger ved Rigabukten (ved Østersjøen). Andre større byer er Liepaia og Daugavpils. Det offisielle språket i Latvia er latvisk, og nærmest beslektet med språket i nabolandet Litauen.

Landskapet i Latvia er preget av lavlandssletter og skog. Ellers er landet gjennomskåret av en rekke mindre elver og innsjøer. Den største av innsjøene, Lubanas, har et areal på 82 km2.

Det mest populære turistmålet i Latvia er hovedstaden Riga, der gamlebyen er et trekkplaster. Også nyere arkitektur er et varemerke for byen. Det gjelder særlig en helhetlig samling bygninger i sentrum, som med sin karakteristiske art nouveau-stil er kommet med på UNESCOs verdensarvliste.

Latvias hovedflyplass er Riga International Airport, som ligger litt utenfor sentrum av hovedstaden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]