Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zadar

Finn beste pris på bilutleie i Zadar ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zadar. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zadar guide

Bilutleie Zadar

Leiebil Zadar

Havnebyen Zadar ligger sørvest i Kroatia ved Adriaterhavet – i landskapet Dalmatia – og har 75.000 innbyggere (2011).
Zadar er det økonomiske og kulturelle sentrum for Nord-Dalmatia, og er dessuten en stor industri- og turistby. Fra havnen går det ferger til bl.a. Split og Rijeka.

Zadar er kjent for sin produksjon av kirsebærlikøren “Maraschino”, men er kanskje aller mest berømt for sine mange monumenter fra romersk tid. Byen har i tillegg mange gamle kirker  og palasser fra middelalderen.

En stor turistattraksjon i Zadar er Sankt Donato-kirken fra 900-tallet, som nå er et arkeologisk museum. Sankt Donato-kirken ble oppført på et gammelt romersk forum, og mange av steinene inni kirken stammer fra denne tiden. Foran kirken finnes det rester av det romerske forumet fra år 100 f. Kr.

Andre populære severdigheter i byen er bl.a. Sankt Anastasia-katedralen fra 1200-tallet samt St. Mariakirken fra 1100-tallet med sitt særegne klokketårn.

Zadar har ellers gode bademuligheter samt en flott sjø-promenade, og skjærgården “Kornati” er et populært utfluktssted for turister. Her finnes hele 89 øyer og holmer.

Byens internasjonale flyplass – Zadar Airport – ligger 8 km øst for sentrum.