Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hvar

Finn beste pris på bilutleie i Hvar ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hvar. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hvar guide

Bilutleie Hvar

Leiebil Hvar

Den populære turistøya Hvar ligger i Adriaterhavet utenfor kysten av Dalmatia i Kroatia, og har omlag 12.000 fastboende innbyggere.

Øya er kanskje aller mest kjent for sine vakre sandstrender og sitt milde middelhavsklima, og hovedbyen – som også heter Hvar – ligger på øyas sørvestkyst. Herfra går det ferger til og fra byen Split på fastlandet, og overfarten tar omlag 1 time og 45 minutter.

Byen Hvar har omlag 4000 innbyggere, og her kan turister spasere i den historiske gamlebyen med sine pittoreske trange og bratte gater. Hovedbyen har også imponerende festninger som er vakkert opplyst om kvelden, et hektisk natteliv, trivelige restauranter og fantastiske bademuligheter.

De mest besøkte turistattraksjonene i byen Hvar er bl.a. Borgen “Fortica” fra 1500-tallet, St. Stefanskatedralen fra 1600-tallet (med det venetianske klokketårnet) samt teateret fra 1612 – som er et av de eldste teatrene i Europa.

Er man først på øya Hvar, kan det være hyggelig å ta dagsturer til f.eks. byen Stari Grad (3000 innbyggere) eller den lille vakre landsbyen Sucuraj – som sommerstid har stor turisme.

Nærmeste internasjonale flyplass er Split Airport, som ligger på fastlandet.