Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dubrovnik

Finn beste pris på bilutleie i Dubrovnik ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dubrovnik. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dubrovnik guide

Bilutleie Dubrovnik

Leiebil Dubrovnik

Havnebyen Dubrovnik ligger sør i Kroatia i Dalmatia-regionen – ved Adriaterhavet – og har omlag 50.000 innbyggere (2010). Byen er et viktig kultursentrum og et populært turiststed i sommerhalvåret.

Dubrovnik er berømt for sin vakre arkitektur med flotte bygninger og parker, sitt behagelige klima og sine innbydende badestrender.

Fra havnen i Dubrovnik er det fergeforbindelse til bl.a. Ancona og Bari i Italia.

Gamlebyen i Dubrovnik står på UNESCOs verdensarvliste, og er omgitt av en 2 km lang og 25 meter høy bymur, som ble oppført mellom 800-tallet og 1600-tallet. Bymuren har hele 15 tårn og det største tårnet – Minceta – er Dubrovniks symbol. Innenfor bymurene er det bilfritt, og her ligger også den 300 meter lange marmorbelagte hovedgaten i gamlebyen “Placa” eller “Stradun”. Ellers finnes maleriske, bratte og krokete gater her.

Gamlebyens mest kjente severdigheter er bl.a. Dubrovnik-katedralen fra 1671 i barokkstil, rektorpalasset “Knezev dvor” fra 1464, Sponzapalasset fra 1522 samt to klostre fra 1300-tallet.

Utenfor bymuren ligger festningen Lovrijenac, som også er verdt et besøk. Den moderne bydelen i Dubrovnik ligger på halvøya Lapad.

Byens internasjonale flyplass – Dubrovnik Airport – ligger 22 km sør for sentrum.